We enjoy complicated problems and effective solutions.

Wij zorgen dat het werkt

Met het aantikken van ruim 20 jaar ervaring in 2019 kunnen we terugkijken op een veelbewogen geschiedenis met Marviq. Het team groeit en verandert, de klanten komen en gaan en de expertise neemt toe. Maar in al die tijd is onze focus gelijk gebleven: het helpen van onze klanten om digitale organisaties te worden door samen hele goede software te ontwikkelen. Daar zijn we stiekem best een beetje trots op.


Veilige, Robuuste en Schaalbare Software


We adviseren over het digitaliseren van bestaande processen, we bedenken nieuwe oplossingen en we optimaliseren je software ontwikkeling.

Wij denken graag met je mee over hoe we jouw bestaande software kunnen aanpassen om het klaar te maken voor nieuwe vragen uit de markt, een veranderende eis voor gebruikerservaring of om daarmee nieuw inzichten uit de bedrijfstak te verwerken.

Onze software development teams ontwikkelen systemen (apps, applicaties en digitale producten) in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. We helpen bedrijven bij de ontwikkeling van nieuwe producten, bijvoorbeeld met Design Sprints, Rapid Prototyping/PoC, waarbij het doel is zo snel en effectief mogelijk een MVP te realiseren. Daarnaast richten we ons erop bestaande applicaties (en ontwikkelprocessen) te optimaliseren. Door samen met de teams aan klantzijde applicaties te moderniseren en te optimaliseren verbeteren de applicaties en tegelijkertijd wordt het ontwikkelproces geoptimaliseerd. Bij alle ontwikkeltrajecten richten we ons in ieder geval op alle aspecten die van belang zijn om goede software zo effectief en efficiënt mogelijk te kunnen ontwikkelen, terwijl we er continue op gericht zijn het ontwikkelproces structureel beter te maken.

Grip by Marviq 

 

Software ontwikkeling

 

QA & Testen

 

Cloud & Managed Services

SPECIALISTEN

Het kan zijn dat jij al deze stappen al voorbij bent. Je hebt je strategie uitgewerkt, processen beschreven en plannen gemaakt. Als je zelf de touwtjes graag in handen houdt, maar wel graag extra ontwikkelaars inzet waar en wanneer dat nodig is, helpen we je graag verder. Onze specialisten kunnen je helpen met deployment van software of bijspringen wanneer er de noodzaak is om je team tijdelijk op te schalen.


Wij hebben specialisten op de volgende gebieden:

Architecten

Software moet een doel dienen. Onze architecten ontwerpen passende digitale oplossingen waarmee je nu en in de toekomst je bedrijfsdoelen kan behalen. Je organisatie gaat tenslotte langer mee dan vandaag, dus dat geldt ook voor je software.

Full Stack: Front End Developers en Back End Developers

We hebben de beste front- en backend developers. Zij zijn bekend met bewezen en nieuwe technieken en methoden om op de juiste manier snel, goede, veilige en onderhoudbare software te ontwikkelen.

DevOps/Cloud Native Software Engineers

Een deel van onze Software Engineers hebben zich gespecialiseerd in Cloud Native; de moderne wijze van software ontwikkeling geoptimaliseerd voor de DevOps manier van werken waarbij gebruik wordt gemaakt van Cloud Services, Automated Infrastructures, CI/CD, containerization en orchestration (Kubernetes) en over all; DevOps processen.

UX Designers

Software waar geen mens mee kan werken, daar zit niemand op te wachten. De architectuur moet niet alleen kloppen, de applicatie moet door mensen die er dagelijks mee werken eenvoudig te snappen en te gebruiken zijn. Daarom zorgen onze ontwerpers voor een user interface die past bij de wensen en eisen van de gebruikers.

Testers

Na uitrol erachter komen dat je software niet naar behoren werkt? Dat mag niet en dat hoeft niet. Om te verifiëren en valideren dat de software werkt zoals de software zou moeten werken zorgen onze testspecialisten ervoor dat de kwaliteit van de software aan de gestelde eisen voldoet.

Agile Software Ontwikkeling

Onderhoud en beheer

Bij Marviq ontwikkelen we software aan de hand van een Agile methode. Na een discovery en het rangschikken van prioriteiten gebruiken we de zogenaamde ‘use cases’ om korte sprints in te zetten. De software wordt incrementeel in stappen gebouwd, getest en opgeleverd. Het voordeel van deze werkwijze is dat je als een team aan het werk bent en de focus ligt op snel hele goede software opleveren.

Wij ontwikkelen software voor de lange termijn. Om jou een beetje te helpen nemen we de zorg voor langdurig onderhoud graag uit handen. Je krijgt de ondersteuning op maat door een team ervaren specialisten.