We accelerate your business by intelligent technology

We bestaan om onze klanten te helpen digitale organisaties te worden door samen hele goede software te bouwen.

 

Onze teams werken samen met onze opdrachtgevers aan de diverse aspecten die van belang zijn bij moderne applicatie ontwikkeling.

 

Getalenteerde specialisten werken met moderne (Agile & DevOps) processen en met moderne cloud infrastructuur.

 

We werken continue aan verbetering van software en processen. Samen bouwen we waardevolle applicaties, beter en sneller dan uw concurrentie.

 


 

De kern van onze aanpak:

 

Personen: Op al onze locaties werken we met intrinsiek gemotiveerde talenten. De achtergronden zijn divers en de resultaten uitzonderlijk.

 

Proces: Agile & Devops. We werken met die processen die op korte en lange termijn leiden tot de beste resultaten. De opdrachtgever krijgt het snelst wat hij werkelijk nodig heeft en de multidisciplinaire teams werken met tools en processen die de meeste resultaat geven; release early and often, continuous integration & continuous delivery, test driven development, ‘you build it, you run it’.

 

Best of Breed Technology: Cloud Native, Serverless, Test driven development. We omarmen die technologie die structureel waarde toevoegt aan de oplossingen die we bouwen.

 

Holistic approach: Bij de oplossingen die we bouwen beschouwen we de totale Systeem/solution architecture en alle aspecten die van belang zijn; Onderhoudbaarheid, security, performance en cost of ownership. Kortom, de hele business case.

We proudly work for