Websphere: ideaal voor applicatiearchitectuur

IBM WebSphere is een krachtig softwareproduct voor integratie- en applicatiearchitectuur. WebSphere is gebouwd op basis van open standaarden, zoals J2EE, XML en webservices. Met IBM WebSphere is het mogelijk om webapplicaties in een veilige omgeving te bouwen en uit te rollen. Maar ook om marketing-, orderverwerking-, en verkoopfunctionaliteit te ontwikkelen is WebSphere zeer bruikbaar. Marviq is WebSphere specialist en heeft ruime ervaring in het toepassen van WebSphere.

GlassFish als perfecte applicatieserver

GlassFish is een open source applicatieserver voor het Java EE-platform. Daarnaast bevat GlassFish onder andere een OpenESB (Enterprise Service Bus). Hierdoor is GlassFish inzetbaar bij de ontwikkeling van componenten voor Service-Oriented Architectures (SOA). Marviq is GlassFish specialist en heeft GlassFish geselecteerd als de preferred Java container.

Applicatie server Resin zeer betrouwbaar

Resin is een Java EE applicatie server, net als Glassfish. Resin werkt op basis van open source en is zeer stabiel. Marviq is Resin specialist en heeft ruime ervaring in het toepassen van Resin voor klanten.

Back-end systeem op maat

Een back-end systeem is het deel van de applicatie dat de businesslogica implementeert. Een back-end systeem wordt vooral intern gebruikt binnen bedrijven, bijvoorbeeld ERP (SAP), CRM (Siebel). Marviq ontwikkelt voor ieder bedrijf een back-end systeem op maat. Onze technici hebben hier ruime ervaring in.

Back-end integratie voor synchrone data

De meeste bedrijven hebben voor ieder domein een apart back-end systeem. In veel gevallen overlappen deze data (contactgegevens, betaalstatus, etc.). Back-end integratie (ook wel EAI) houdt deze informatie automatisch synchroon. Marviq is back-end integratie specialist. Onze technici hebben kennis en ervaring in back-end integratie op maat voor veel van onze klanten.